Leef het leven van je eigen elf op een ongekend terrein!
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sciurus - Never alone!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sciurus

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 18-12-10

Illusionist
Leeftijd: 21 jaar!

BerichtOnderwerp: Sciurus - Never alone!   za dec 18, 2010 10:03 pm

'Deze is voor jou!', zei haar moeder. Voorzichtig hield ze haar handen uit en de eekhoorn werd op haar handen geplaatst. 'De eekhoorn staat voor onze familie. Het zal bij je blijven en je leiden op je tochten. Het zal je beschermen als je daar zelf niet toe in staat bent. Het zal je beste vriend zijn. Maar eerst moet je zijn vertrouwen winnen. Dit zijn zijn spullen. Zodra hij dat accepteert weet je dat hij bij jou hoort.', vervolgde een mannenstem. Ze keek de eekhoorn aan in zijn bruine oogjes. Ze knikte hem toe en bracht haar handen naar haar schouder. Meteen sprong het diertje er op en legde zijn staart om haar hals. Scita ging op de stoel voor de toilettafel zitten en keek naar haar evenbeeld. Ze zag de eekhoorn haar aankijken en daarna van haar schouder springen. Hij pakte een soort van torentje en zette dat op zijn hoofd. Achter haar hoorde ze kreten van verbazing. Nadat de eekhoorn iets had gepakt ging hij op haar schouder zitten. Hij bracht zijn kleine handjes naar haar oorbel en bond er nog een stukje aan. Ze glilmlachte terwijl ze hem bleef aankijken. 'Onmogelijk.', zei de mannenstem. 'Ze is het. Ik wist het.', zei haar moeder.
Scita begon nu zacht tegen de eekhoorn te praten. 'Sciurus, mijn naam is jouw naam. We waren voorbestemd om samen te zijn. Om elkaar te beschermen en te helpen. We kennen elkaar uit onze dromen en vertrouwen elkaar. Vernoemd naar degene van wie ik houd, maar wie ik niet ben. De dagen zullen lang duren en de nachten zullen kort zijn. Eenmaal samen is nooit gescheiden. Een zijn is wat we altijd waren en wat we altijd zullen zijn.' Scita zei de belofte van trouw die recht uit haar hart kwam. Na deze woorden kwam er een stip op het voorhoofd van de eekhoorn. Hij had het beantwoord.

Naam: Miss Sciurus of Arbore
Roepnaam: Scita
Leeftijd: 21 jaar!
Geslacht: Vrouw
Familie: Docus of Arbore x Scarlett of Caelum (ouders)
Partner: No one worth fighting for at the moment!
Dieren: Sciurus, een witte eekhoorn
Krachten: Ze is gespecialiseerd in de kunst van het zwaardvechten en het boogschieten.

Uiterlijk:
Scita heeft lange roodblonde haren die ze gedeeltelijk heeft opgestoken. Dit heeft ze dan altijd met een speld van gouden eikenbladeren gedaan en de rest laat ze hangen om het door de wind te laten bewegen. haar ogen zijn grijs, maar hebben een groene twinkeling en door de make-up die ze draagt lijken haar ogen groener. Ze draagt een jurk van roodbruine stof die een smal lijfje heeft en uitloopt in een lange rok. Het is echter zeer beweeglijk en hangt tot op de enkels. Het laat haar décollete goed uitkomen en ze heeft oorbellen van bariet.

Geschiedenis:
Docus of Arbore was 18 jaar toen hij door het bos wandelde. Hij zou volgende maand gaan trouwen en zijn eigen gezin stichten. Hij moest van zijn ouders trouwen met een meisje van adel omdat hij ook van adel was. In het bos zag hij een eekhoorn op de grond liggen en pakte het op om het te verzorgen. Hij zocht kruiden en zag iemand zitten. Het was een meisje van zijn leeftijd met prachtig rood haar. Zijn hart sloeg een paar keer over en als het meisje hem niet had opgemerkt dan had hij daar nog een lange tijd gestaan. Zonder iets te zeggen pakte ze de eekhoorn uit zijn handen en legde het op het gras. Door samen voor het diertje te zorgen ontstond er een diepe band tussen hen. Docus blies zijn huwelijk af, want hij kon zich geen leven voorstellen zonder Scarlett. Ze trouwden in het bos onder de bescherming van de dieren en stichtte hun eigen gezin. Omdat het een eekhoorn was die hen samenbracht werd het wapen van de familie verrijkt door een eekhoorn en eekhoorns waren altijd veilig in het gebied van de familie Arbore.
Precies negen maanden na de huwelijksdag werd een meisje geboren. Om haar en de eekhoorns te eren gaven ze haar de naam Sciurus. De Latijnse benaming van eekhoorn. Het meisje groeide voorspoedig op met een liefde en gave voor de natuur. Zodra ze 8 jaar was, werd het kasteel waarin ze woonden aangevallen. Ze konden de aanval afslaan en sindsdien is ze getraind in de kunsten van het zwaard en de kunst van boogschieten. Inmiddels is ze volleerd en op haar 21ste verjaardag was ze volwassen. Ze mocht gaan en haar eigen weg vinden.

Karakter:
Scita is een aardige en mooie vrouw. Ze wil wat het beste is voor de natuur en kan er niet tegen als een dier slecht wordt behandeld. Over het algemeen zegt ze niet veel, want ze luistert naar de natuur. Desondanks kan ze met de juiste persoon veel praten. Ze is fysiek erg sterk en draagt haar beide wapens altijd mee. Ze vereert de godin van de lucht, maar voelt zich ook er aangetrokken tot de god van de aarde. Dat komt doordat haar vader de god van de aarde vereert en haar moeder de luchtgodin. Ze kan met iedereen opschieten zolang diegene haar goed behandelt. Ze kan ook erg intens zijn in alle dingen. In de liefde heeft ze nog geen geluk gehad, want de jongens waren op de een of andere manier altijd bang voor haar geweest. Het was een jongen uit een ander deel van het land waarmee ze voor de eerste keer heeft gezoend, maar die zoende daarna een ander en ze heeft hem nooit meer gezien.

Voor meer moet je met haar RPG-en!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sciurus - Never alone!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Illusionist World :: Algemeen :: Karakters-
Ga naar: