Leef het leven van je eigen elf op een ongekend terrein!
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dairon~His History & Character

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dairon

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 16-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : -

Illusionist
Leeftijd: 22

BerichtOnderwerp: Dairon~His History & Character   za maa 20, 2010 11:09 pm

Dairon is een erg zwijgzame elf. Vaak maar hij gebruik van gezichts uitdrukkingen en gebaren. Zelden praat hij vaak tegen je en komt vaak bij je in de buurt. Z`n mysterieuse karakter maakt mensen soms geintreseerd maar soms ook geirriteerd. Zo heeft hij er vaak vele gevechten om gehad. Vaak door het zwijgen en het negeren van de elfen om hem heen. Verder lijd hij z`n eigen leven en maakt bijna nergens een probleem van.
Hij heeft familie maar deze spreekt hij nooit. Hij had een broer en een moeder waarmee hij samen in een huis woonde. Voorheen had hij een vader en een klein zusje. De ergste nachtmerrie die hij ooit had meegemaakt toen z`n vader de anderhalf jarige meisje om het leven bracht. Vaak dreigde hij ook om hem z`n broer en moeder het zelfde aan te doen. Uit angst waren ze gevlucht en een eigen leven gaan leiden. Dairon vond het laf van z`n moeder dat ze waren gevlucht. Toen hij 4 jaar was had hij geleerd dat je nooit van het kwaad moest weg lopen maar bestrijden. Vaak had hij hier over na gedacht en bedacht hoe het zou zijn gegaan als ze waren gebleven. Hoe zou hij het aangepakt hebben met z`n broer? Spookte er nog wel eens door z`n hoofd. Zelf wist hij zeker dat z`n moeder nooit geholpen zou hebben. Vaak zit hij zwijgend na te denken over dat moment. Dat moment dat z`n broer naar z`n vader was toegegaan en nooit meer was terug gekeerd.
Ooit op een dag zat hij samen met z`n moeder aan tafel, plots stond hij toen op en liep naar de deur. Z`n moeder had hem vragend aangekeken maar hij knikte. Z`n moeder besefte dat het wel goed zou zijn en boog zich weer over haar boek. Hij zou z`n vader vinden en de waarheid vertellen.
Maar nadat hij een zoektocht had ondergaan en stad en land had afgezocht naar z`n vader kwam hij terug bij het huis waar z`n moeder zich laatst bevond. Hij duwde de deur open en zag dat alles was omgegooit. Hij nam enkele stappen richting de woonkamer maar zag al genoeg. Z`n moeder was nergens te bekennen en z`n vader was hier langs geweest. Nu wist hij het zeker. Hij zou het volgende slachtoffer zijn....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dairon~His History & Character
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Illusionist World :: Algemeen :: Karakters-
Ga naar: