Leef het leven van je eigen elf op een ongekend terrein!
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Halelif; her style, her life

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Halelif

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 12-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Provincie Utrecht

Illusionist
Leeftijd: 19

BerichtOnderwerp: Halelif; her style, her life   di maa 16, 2010 5:47 pm

Ze is een relatief jonge elf, met haar negentien lentes. Haar haar is bijna witblond, wat haar bleke huid extra benadrukt. Het witte, egale landschap van haar huid, wordt onderbroken door haar ijsblauwe ogen, die letterlijk haar geest weerspiegelen. Ze heeft een fijne neus, die niet erg ver uitsteekt. Ook haar lippen zijn fijn en licht roze. Haar oren hangen naar achter, lichtelijk van haar hoofd wijkend. In de bossen, of ergens anders, was ze goed te herkennen aan haar witte mantel, gemaakt van zijde. Nu heeft ze die afgeworpen, nadat ze van huis is gevlucht. Haar vader was gestorven nadat haar moeder bij de geboorte het leven had gelaten. Een oudere zus van haar had hun vader beloofd goed voor hen te zorgen, maar in plaats daarvan liet haar zus haar werken voor de hartenlust van de man. Hierdoor heeft ze altijd al een afschuw voor dit wezen, van mannelijk aart, een zekere afkeer gekoesterd. Haar zus, Elvia, had zelfs een keer overwogen haar aan één van die mannen te verkopen. Op dat moment was haar woede en nieuwsgierigheid naar de weide wereld groter dan de angst, om door haar dus te worden gevonden en gestraft te worden, geweest.

Ze was in een koude gevlucht, een koude winternacht in. Op dunne leren laarzen was ze weggerend van haar dorp, aan de voet van de bergen. Het volledige dorp had geweten van Elivia haar aandeed, maar waren te bang geweest haar te helpen, herinnert ze zich bitter. Dagenlang had ze alleen rondgezworven, nadenkt waarom de god die hun dorp aanbad, Odissy, haar zomaar had over geleverd aan de slechte bedoelingen van haar zus. Na enige tijd te hebben gelopen, met als enige metgezel honger hebbend, had ze gemerkt hoe het landschap ruws en stijl was geworden en bij een dageraad had een prachtig landschap zich voor haar ogen ontrolt. De zon die over het glooiende landschap had geschenen, haar voor het eerst in dagen verwarmend. Ze had wel eens gehoord, over een magisch land, maar nooit had ze geweten dat die echt was en dat die zo dicht bij haar had gelegen. ‘Illusionist’ herinnert ze zich van de verhalen, die haar ooit verteld waren, als klein meisje. Nu weet ze het zeker: hierom had Odissy haar laten vluchten voor haar zus, om in deze wereld een beter bestaan te ervaren dan ze ooit had kunnen bedenken. Ze begint te rennen, het stoffige sneeuw laten opdwarrelend, de berg afdalend. Vele malen valt ze, maar hierdoor laat ze zich niet weerhouden dit land te betreden, te zien, te proeven. Te ervaren.


Laatst aangepast door Halelif op di maa 16, 2010 7:18 pm; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Was nog in de maak, nu is het weer goed :P)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Halelif; her style, her life
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Illusionist World :: Algemeen :: Karakters-
Ga naar: