Leef het leven van je eigen elf op een ongekend terrein!
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Struinend door de dagen heen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zula
Admin
avatar

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 10-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Noord-Holland

Illusionist
Leeftijd: 21

BerichtOnderwerp: Struinend door de dagen heen   di maa 16, 2010 4:28 pm

Zula liep tussen de bomen door, had haar omgeving onderzocht en wist welke wegen de hare waren. Ze liep door gras dat tot haar enkels reikte, net wat langer dan normaal dus. Haar capuchon deed haar violet gekleurde ogen verduisteren. Ze had een donker groen met wit gekleurde jurk aan, zoals ze vrijwel altijd had. Onder haar jurk, tegen haar been gebonden had ze een klein handmes, het enige wapen dat ze in bezit had. Bij elke beweging voelde ze het koude lemet tegen haar been. Ze had het mes gekregen in de tijd van het leven in bondgenootschap, het was de enige herinnering die ze nog over had. Het enige voorwerp dat haar deed terugdenken aan de pijn, aan het verdriet maar bovenal aan de liefde die ze had gevoeld. BIj de gedachte hieraan schudde ze licht met haar hoofd, zodat de capuchon nog wat verder haar gezicht deed verduisteren. Zula was altijd al een gesloten persoon geweest, nooit had ze haar volledige vertrouwen in iemand gelegd. Nooit had ze zich volledig blootgesteld aan iemand, en nu was haar enigste wens dat ze dit wel had gedaan. Ze leunde tegen een boom en zakte iets later door haar knieën. Boven haar vloog een vogel op, een geluid waarop ze zoch focusde. Ze was van het pad afgeweken en had haar eigen weg gemaakt. toch had ze het idee dat elk moment een andere elf haar tegemoet kon komen, dat was de sfeer in het bos. Zo open en vriendelijk, het voelde alsof elk moment een vrolijke ziel haar dag zou verstoren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://illusionist.forumactie.com
Dairon

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 16-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : -

Illusionist
Leeftijd: 22

BerichtOnderwerp: Re: Struinend door de dagen heen   za maa 20, 2010 11:48 pm

Deze dag leek z`n geluks dag te zijn, vele dingen waren goed gegaan en hij had een spoor dat naar z`n vader leidde. De bruin kleurige hengst onder hem brieste even en schudde z`n kop. Dairon liet twee diep blauwe ogen op het dier vallen. ,,Wat is er Nias?" Fluisterde hij zachtjes tegen Nias. De trouwe hengst schudde weer z`n kop en ging in gallop. Dairon hielt zich vast en ging goed in het zadel zitten. De wind in z `n haren deed hem goed. Hij snoof de lucht binnen in dit nieuwe gebied. Het rook evenals de andere bossen in de lente. Maar het had net weer een andere draai. Zachtjes trok hij aan de teugels toen Nias en Dairon op een open veld waren gekomen. Hij steeg af en keek rond. Tot nu toe waren er geen vijandelijke elfen te zien. Hij draaide zich weer tot z`n hengst en liet z`n hand over z`n bles. Het had een onduidelijke vorm. Dairon zuchte. Voorzichtig haalde hij het hoofdstel van Nias af. De bruine hengst schudde wild met z`n manen. Een zeldzame glimlach kwam op zijn gezicht. Met z`n trouwe viervoeter aan z`n zij voelde hij zich gelukkig. Het liefst was hij alleen met hem rondreizend opzoek naar z`n vader. Maar zo af en toe moesten ze de bewoonde wereld in om benodigtheden te halen. Zoals voedsel, nieuwe kleren. En de oude versleten daar achter zich laten, maar ook pijlen. Z`n pijl en boog had hij altijd bij zich. Meestal als hij lastig gevallen werd gebruikte hij die, maar ook als ze in de wilde natuur zaten en in geen velden of wegen een stad of dorp was te bekennen. Dan moest hij voor zichzelf jagen. Nias zou leven van de natuur die om hen heen was. Maar hij had zo om de tijd vlees nodig. Hij zuchte diep en legde z`n wapen neer. Daarna maakte hij het zadel los en legde deze ook op de grond. Gras sprieten prikte tegen z`n enkels. Plots liet Nias zich in het gras rusten. Nias rolde onhandig in het gras en Nias keek hem vreemd aan. Eventjes lachte hij en ging zelf ook in het gras liggen, vol genot van de zon sloot hij z`n ogen en hoorde hij naast zich z`n hengst weer opstaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zula
Admin
avatar

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 10-03-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Noord-Holland

Illusionist
Leeftijd: 21

BerichtOnderwerp: Re: Struinend door de dagen heen   zo maa 21, 2010 1:03 pm

Zula had gemerkt hoe een dier naderde, hoe het ritmische geluid van hoeven aantoonde dat een paard naderde, in galop. Ze had al snel bedacht dat deze viervoeter en elf kon dragen, dat die kans sterk aanwezig was. Zula richtte haar lichaam wat op en tuurde tussen de bossen door, zo zag ze dat bij een klein open veld het paard stond samen met zijn bereider. Ze veerde op en stond enige tijd stil. Ze had geen werkelijke behoefte aan bezoek, maar een kort gesprek kon geen kwaad. Rustig nam ze een paar stappen richting de open plek. Bij een brede boom hield ze stil, ze leunde met haar boven lichaam tegen de bast en onderzocht de elf. Hij had lange blauwe haren, en droeg een pijl en boog bij zich. Zijn ogen leken waterblauw en zonder enig kwaad. Ze leken bedachtzaam en kalm. Toen Zula het idee had dat ze wist wie ze voor zich had opende ze haar mond op een subtiele manier. 'Hallo' zei ze langzaam, waarna haar mond weer sloot. Nogsteeds leunde ze tegen de bast, al was haar houding iets aangespannen. Hert paard dat inmiddels was opgestaan had haar aandacht getrokken. Aan de gespierde hals kon ze de gok doen dat het een hengst was. De bruine kleur van de hengst glom en het dier leek goed verzorgd. Zula had altijd al een hekel gehad aan elfen die hun dieren geen waarde gaven, het deed haar dan ook goed dat deze vreemdeling zijn paard op de juiste manier verzorgde. Haar blik gleed weg van het paard weer terug richting de elf. Haar violet gekleurde ogen keken ongevreesd de zijne in. Zo hoopte ze meer over hem te zien, te begrijpen. Ogen zeiden haar altijd veel, in ogen zag je iemand karakter. In iemands ogen zag je het verleden, in ogen zag je iemands ziel. Dit had een oude bekende haar ooit verteld en nooit was ze van de gedachte afgeweken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://illusionist.forumactie.com
Dairon

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 16-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : -

Illusionist
Leeftijd: 22

BerichtOnderwerp: Re: Struinend door de dagen heen   ma maa 22, 2010 11:07 pm

Dairon hoorde iemand aankomen. Hij opende z`n ogen maar zweeg. Hij duwde zichzelf omhoog en keek rond terwijl hij op z`n handen leunde. Nais brieste en legde z`n oren in z`n nek. ,,`t is goed." suste hij z`n hengst. Hij liet z`n hand naar z`n boog vallen en greep deze beet. Met een snelle beweging stond hij op en keek om zich heen. Plots hoorde hij een vrouwelijke stem 'Hallo' zeggen. Hij volgde het geluid en liet z`n ogen vallen op een elf. Ze had lang zwart haar en een bleke huid. Ook de bijna violet paarse ogen vielen hem op. Hij bleef zwijgen en gaf een knikje om haar te begroeten. Hij ademde diep in en langzaam uit. Daarna draaide hij zich om en pakte het zadel van Nais. De vrolijke Dairon was verscholen en de stille zwijgende Dairon was terug. Nooit was hij open tegen mensen. Volgens sommige kwam het door z`n verleden. Maar voor hem was het normaal. Nooit had hij veel contact gehad met elfen en hij was het ook niet vanplan om het te doen. Hij draaide zich naar Nias en legde het zadel met schapenwol aan de onderkant op z`n rug. Met snelle beweging had hij hem vast gesingeld en draaide zich weer om naar het meisje. Een vragende blik ontging hem. Daarna boog hij zich over het hoofdstel en hielt deze even vast en keek naar de grond. Z`n blauwe ogen gleden over Nais heen en een korte blik ontging hem weer. Daarna deed hij het hoofdstel om en deed hem vast. Nais brieste en schoof met z`n hoef over de grond. Zachtjes aaide hij langs z`n hals. Rustig keek hij hem aan en steeg op. Even wachtte hij af of het meisje reageerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Struinend door de dagen heen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Struinend door de dagen heen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Illusionist World :: Brogal - De Vallei :: Het bos-
Ga naar: